Bieb aan Huisdienst

BIBLIOTHEEK ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR BIBLIOTHEEK AAN HUIS DIENST

Heeft u interesse in lezen en vindt u het leuk andere mensen te helpen, dan is vrijwilliger bij de bibliotheek aan huis dienst wellicht iets voor u! U zoekt in de bibliotheek, eventueel aan de hand van een wenslijstje, boeken en andere materialen uit voor iemand, die niet (meer) in staat is de bibliotheek zelfstandig te bezoeken. De begeleiding is in handen van een bibliothecaris, bij wie u met al uw vragen, op en aanmerkingen terecht kunt. Eenmaal per drie weken gaat u met de materialen langs bij de lener. Het omruilen en een praatje maken zijn belangrijk. Met het uitzoeken van de materialen en het bezoek aan de lener bent u ongeveer één ochtend in de drie weken bezig. Wegens grote belangstelling – er maken veel leners gebruik van deze service – is de bibliotheek op zoek naar nieuwe vrijwilligers. U kunt zich aanmelden bij Trix de Groot, locatie Leidschendam, Fluitpolderplein 12, telefoon 3275084.