Blaasknarren

Blaasknarren bijna klaar voor festivals

Feestkapel De Blaasknarren, net als De Blaasbalgen onderdeel van muziekvereniging Stompcity Music Leidschendam, is deze laatste weken van het jaar hard aan het repeteren om de puntjes op de i te zetten. Begin volgend jaar zullen De Blaasknarren voor het eerst op een festival gaan meedoen en daarvoor moet natuurlijk nog veel gebeuren. Na een jaar van ledenwerving, nieuwe instrumenten aanschaffen en muziek uitzoeken zijn De Blaasknarren nu de muziek aan het uitzoeken die zij op de festivals ten gehore zullen brengen. Inmiddels bestaat deze gezellige club al uit ongeveer 25 leden maar vooral trombone en baritonspelers(sters) zijn nog van harte welkom. Lijkt het u ook leuk om gezellig muziek te maken en zo af en toe een optreden te verzorgen? Neem dan eens contact op of kom eens kijken op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in hun clubhuis “De Vrolijke Noot” aan de Oostvlietweg 19 te Leidschendam. Voor meer informatie kunt u bellen met Michel Guldenmundt 070 4445410 of kijken op www.deblaasknarren.tk.