Motto Terug in de tijd

Carnavalsmotto bij de Gaanders

Dit is het nieuwe carnavalsmotto van De Gaanders voor het komende carnavalsseizoen in het Gaandersdorp. Uit de vele originele inzendingen vanuit het dorp heeft de speciale commissie dit motto gekozen. Namens De Gaanders willen wij alle personen bedanken die ons deze originele motto’s hebben aangereikt.
“Terug in de tijd” zal dus het seizoen centraal staan, hierop kunnen de echte Gaanders vast iets ludieks op bedenken. Welke Prins en Page het nieuwe seizoen centraal zullen staan is ook voor ons (raad van elf) en diverse andere betrokkenen een groot vraagteken.
Dit weten alleen de twee personen van het bestuur en natuurlijk de Prins en Page zelf. Echter de huidige Prins Frank en Page Jacqueline zijn eigenlijk nog heersers van dit rijk. Op 8 november zal hier een eind aan komen, op deze avond zal de nieuwe Prins en Page bekend gemaakt worden. Hoe dit precies gaat verlopen is nog een verrassing maar de Gaanders houden zeker de wind in de zeilen wat betreft de activiteiten op dit gebied. De deuren van het Blesse Paard zullen deze avond (8 november) weer wagenwijd opengaan voor een daverend carnavalsspektakel. En reken maar, wij hebben er weer zin in. Voor het geval dat u de data voor het komende Gaanders carnavalsseizoen wilt vastleggen dan bij deze:
* Openingsavond 8 november
* Rock en Roll festijn 24 januari
* Optocht en gekostumeerd bal 21 februari
* Carnavalsconcert 22 februari
* Slotbal 23 februari
Kaarten voor de openingsavond zijn vanaf donderdag verkrijgbaar bij de bekende voorverkooppunten namelijk; De Keldermeester, Café De Nieuwe Vaart, Kapsalon Schuyt, Jeugdsocieteit Orion, Café de Gouden Leeuw en bij de raadsleden en het bestuur. Meer informatie over alle Gaandersaktiviteiten kunt u vinden op onze site www.degaanders.nl.

3x Alaaf, P.R. Commissie