Verslag DDJ1

Zondag 2 november 2003

Vandaag voor ons de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. De wedstrijd was uit in Alphen aan de Rijn tegen Rijnstreek. Het was voor de zondag vroeg uit de veren, om 9.00 uur vertrokken we. Bij het wegrijden bleken we over meer kinderen te beschikken dan gepland, Allanah die eigenlijk lekker mocht uitslapen stond toch nog voor onze neus met een beetje passen en meten konden we dan toch weg. We waren lekker op tijd zodat we lekker konden opwarmen en alvast konden inspelen. De eerste helft werd zoals altijd gekeept door Sophie. Het was de eerste helft een beetje afkijken hoe we moesten spelen maar algauw hadden we onze draai gevonden. In deze eerste helft werd er gescoord door Jeanine, Tamara en Tamira. Het leverde ook twee tegen goals op dus met een lichte voorsprong gingen we de tweede helft in. In de tweede helft werd ons goal bezet door Jeanine. De resultaten van trainingen en de vele tegenslagen van het buiten seizoen worden zichtbaar. De meiden worden feller, spelen sneller over en weten elkaar door meer samenspel beter te vinden. De ballen gaan ook niet meer in boogjes en over lange afstanden, er zit echt verbetering in.
En werd er ook veel gescoord. Door Stefanie, Tamara en Tamira en Sophie. De tegengoals vielen er niet meer, die werden allemaal mooi uit het doel gehouden door Jeanine. Er werd tijdens de laatste minuten zelf nog een vrije worp tegen gegeven aan Rijnstreek, bij dit fluit signaal dacht Stefanie dat het feestje al gevierd kon worden. Maar die werd toen nog een paar minuten uitgesteld. Uit eindelijk was het dus met een eindstand van 2*11 feest. De eerste echte overwinning. Toppie meiden……, de volgende pakken we ook hè.

Jullie coach Esther