Allerheiligen

Allerheiligen, Allerzielen!!

Dit is waar in de gezinsviering over gesproken is. Ook over samen delen en dingen voor elkaar doen en betekenen. “The Laurentius Kids” hebben weer fantastisch gezongen en hadden aan het einde van de viering nog een roos voor zomaar iemand in de kerk. Ook zijn de schoenendozen verzameld. We hebben dit jaar in de kerk 64 dozen verzameld. Het was een hele stapel geworden met kleurige en mooi versierde dozen. De kinderen zullen weer blij zijn met deze presentjes. We gaan ze vrijdag 14 november naar het verzamelpunt brengen. Dus heeft u nog een doos klaar staan, dan kunt u ze voor vrijdag brengen bij de pasto rie of op Dr. van Noortstraat 158. Namens de kinderen bedankt dat u er was en bedankt voor alle dozen. Tot de volgende keer op 7 december. We gaan het dan hebben over de Advent.

Werkgroep gezinsviering.