Bardancing Orion

Zo, het weekend zit er weer op! Het was een weekend, waarin Orion alleen op zondag open was. Ook was het weer de start van de carnaval. Nog niet in Orion, maar dat feestje komt er dit seizoen natuurlijk ook weer aan. Omdat we alleen zondag open waren, is er eigenlijk niet zo heel veel te melden. We kunnen wel wéér vertellen hoe gezellig het was, maar dat weet iedereen inmiddels wel.
Wat wel erg opvallend was, was het enthousiasme van de bezoekers bij het horen van het nieuwe nummer van Frans Bauer. Hij zingt in zijn nummer een bepaalde tekst, die de hele dag in je hoofd blijft zitten. De tekst is vrij eenvoudig dus wanneer onze “gekke keesie” de muziek uitzette, begon de bomvolle bardancing deze tekst uit volle borst te zingen. Dat was echt mooi om te horen. Dat doen we volgende week weer. Het heeft even geduurd, maar afgelopen zondag kon je eindelijk de foto`s van de BEACH PARTY bewonderen. In de grote fotolijst aan de muur hangen we elke 2 à 3 weken nieuwe foto’s op. Als je in Orion bent moet je het zeker even bekijken.
Het was zondag weer super druk en dat vinden wij nog steeds erg gezellig. Daarom gooien we a.s. vrijdag vanaf 21.00 uur de deuren van het slot en hopen we dezelfde mensen als zondag te zien. Dat is immers het gezelligst.
Oké ja ja, dat was kort maar helaas. Binnenkort hebben we weer betere verhalen en gaan we weer van alles organiseren. We zien jullie graag allemaal op de vrijdag en de zondag terug. A.s. zondag hebben we weer het vrolijke uurtje van 19.00 uur tot 20.00 uur met mega lage prijzen. Succes deze week en tot het weekend!

Gegroet, Het Orionbestuur