SINTERKLAAS KOMT

Zondag 16 november a.s. komt Sinterklaas naar Stompwijk. Evenals andere jaren komt de Goedheiligman met de boot aan bij de Hoge Brug. De aankomst wordt verwacht om 14.00 uur. De Sint zal ontvangen worden namens de winkeliers door de heer W. Overdevest Na een rondwandeling door het dorp, hopelijk voorafgegaan door een Pietenband, wil de Sint graag de kleinsten tot en met 8 jaar, weer om zich heen zien in de sporthal. Voor de ouders en familie die dit gebeuren ook willen zien in de sporthal.

U mag er ook in, maar…..in de sporthal:
* NIET ROKEN, mag wel in de kantine,
* GEEN CONSUMPTIES, mag wel in de kantine,
* NIET TUSSEN DE KINDEREN, maar achteraan.
U kijkt over de kinderen heen, maar kinderen kunnen niet over U heenkijken.

Dit wordt U aangeboden door winkeliersvereniging DE SCHAKEL.