De Blaasbalgen pietenband in De Pepsi Stage

Zaterdag was het weer zover, De Blaasbalgen pietenband was in Neder land. Samen met presentator Sipke Jan Bousema van de televisie werden drie shows opgevoerd in de Pepsi Stage in Amsterdam.Voordat de shows begon nen stonden de pieten al op het podium om de honderden kinderen en ouders te laten meezingen met de vele sinter klaasliedjes. Het bleek al snel dat de sfeer er meteen inzat. Mede door de optredens van Jochem van Gelder en de Buzzklub kregen de kinderen een spetterende show voorgeschoteld. Sinterklaas had wat problemen met zijn kleding maar gelukkig konden de kinderen samen met Sipke Jan met zijn magische bol het probleem oplossen en de kleding van de Sint terug vinden. In totaal hebben zo’n 4500 kinderen en ouders een fantastische ochtend of middag gehad en kan de organisatie en de pietenband terugkijken op een mooie dag. Volgend jaar zal dit feest waarschijnlijk weer op de agenda staan dus hou het in de gaten! Meer informatie kunt u vinden op: www.pepernotenparty.nl
Volgende week zal de Pietenband nog optredens verzorgen bij de Leidschendamse speeltuinvereniging, KPN personeelsvereniging en weer een grote show in het theater van de TU in Delft. Natuurlijk staat alle informatie en een verslag met foto’s op www.deblaasbalgen.nl