Bardancing Orion

Het weekend zit er weer op. Afgelopen vrijdag was er weer de gelegenheid om je weekend in Orion te beginnen. Het was als van ouds weer behoorlijk gezellig in de hit kelder.
Zondag begon de kaartverkoop voor het kerstfeest. Zoals ieder jaar wordt in Orion het kerstfeest gevierd. Ook dit jaar hebben wij weer een uitstekende cover band gevonden die op 1e kerst avond het dorpshuis van muziek zal voorzien. De band Insane is een top 100 cover band en ze zullen veel bekende nummers ten gehore brengen. Het kerstfeest is op 25 december en vanaf 21.00 uur zullen de deuren open gaan voor een gezellig kerstfeest. Kaarten voor het kerstfeest zijn nog te koop maar ze gaan wel hard, zorg daarom dat je op tijd een kaartje bezit want op=op, kaarten kosten € 5, per stuk.
Afgelopen zondag stond Orion weer lekker vol, mede doordat de kaartverkoop begon waren er ook weer een aantal van de oude garde die zich weer lekker jong konden voelen.
Aankomend weekend zijn we alleen op zondag geopend, vanaf 19.00 uur kan iedereen weer zijn weekend komen afsluiten.
Orion