Beschuit met muisjes voor Oranje Prinsesje

Afgelopen maandag werden alle 260 kinderen van de Maerten van den Velde School in de pauze verrast met een heerlijke traktatie. Namens de Stichting Oranje feesten Stompwijk kregen zij een overheerlijk beschuitje met roze muisjes aangeboden.
Ook de kinderen van de Peuterspeelzaal “ ’t Peuterparadijs” werden hierbij niet vergeten.

De S.O.S. feliciteert prinses Máxima en prins Willem Alexander met de geboorte van hun dochter. Deze felicitatie zullen wij uit naam van de Stompwijkse bevolking op originele wijze overbrengen aan de kersverse ouders.

Het S.O.S.bestuur.

P.S. Wij danken Renate, Gerda, Anneke, Louise, Mariska, Ingrid en Marian voor hun spontane inzet bij het smeren van de gigantische berg beschuitjes. Jolanda bedankt voor het organiseren van de foto.