Florein en AZGR, Flexibel in Zorg

Florein en AZGR, Flexibel in Zorg, gaan samen verder als Florein Zorg

Per 1 januari 2005 gaan Florein (Voorburg) en AZGR, Flexibel in Zorg (Leiden) samen verder als Florein Zorg. Florein Zorg is een bedrijf dat (thuis)zorg regelt en levert in de regio Haaglanden, Leiden, Alphen a/d Rijn en omliggende gemeenten.

Samenwerking
AZGR, Flexibel in Zorg bestaat 10 jaar. Florein is in 2004 opgericht. Op 25 november jl. is formeel besloten om per 1 januari 2005 de activiteiten van AZGR, Flexibel in Zorg en Florein samen te voegen. Reden om samen verder te gaan is dat beide partijen graag het verzorgingsgebied willen uitbreiden. Flexibiliteit is in de (thuis)zorg belangrijk en dat is samen nog beter te organiseren. Florein Zorg staat garant voor deskundige en flexibele zorgverlening.
Stichting Thuiszorg Groot Rijnland (STGR), Florence en Vebego hebben een gemeenschappelijk belang in deze nieuwe organisatie.

In 2005
In 2005 is Florein Zorg BV goed voor zo’n 200.000 uur zorg. Deze zorg wordt geleverd door inzet van flexpersoneel op aanvraag van zorginstellingen. Ook levert Florein zorg aan particulieren al dan niet met een persoonsgebonden budget. De zorg die Florein levert bestaat uit: verpleging, verzorging, ondersteuning en begeleiding.

Bij Florein Zorg werken ongeveer 300 medewerkers. Omdat AZGR, Flexibel in Zorg, inmiddels 10 jaar bestaat zal de groei van Florein Zorg zich met name in Den Haag en omgeving ontwikkelen.