Hartelijke kerstgroeten van Plony en Aad van Es uit Sydney

  sidney

 

Via Jan en Cok Faas, Theo van der Meer en ons aller Petra hebben wij het adres van Plony en Aad van Es in Sydney achterhaald. Aangezien twee van onze kinderen en twee kleinkinderen daar wonen, gaan we daar jaarlijks naar toe.

Dit jaar hebben we een bezoek gebracht aan Plony en Aad.  Wij zijn daar heel hartelijk ontvangen. Als lunch kregen we heerlijke Hollandse kroketten uit de Hollandse winkels in Sydney. Het meegebrachte harddraverijboek was goed voor veel herinnering en gespreksstof: “Leeft die nog, hoe is met haar, staat dat huis er nog”? Plony (79) en Aad (80) hebben nog veel belangstelling voor Stompwijk en de Stompwijkers. Volgend jaar zijn ze 50 jaar getrouwd, misschien komen ze dan weer een keer naar Stompwijk.

Zij wensen alle Stompwijkers

Prettige Kerstdagen en een Gezond 2013.

Frans en Helmien Jansen