Gezellig Kerstconcert 22 december in het Blesse Paard

Gezellig Kerstconcert in Het Blesse Paard, zondag 22 december

Ook dit jaar kunt u weer genieten van bekende en minder bekende kerst melodieën. U bent van harte welkom in Het Blesse Paard op zondagmiddag 22 december. De zaal is open om 14:30u en voor de gelegenheid is er glühwein en apfelstrudel verkrijgbaar. Om 15:00u zal de grote zaal van Het Blesse Paard gevuld worden met de muzikale klanken van het orkest.

De bezoekers van de voorgaande jaren weten hoe leuk deze middag is. Laat alle drukke voorbereidingen voor de kerst maar even voor wat ze zijn en gun uzelf een ontspannende en gezellige middag. Bij alle bekende kerstliederen kan natuurlijk worden meegezongen. Om de kerstsfeer compleet te maken wordt tussen de muziek door een mooi kerstverhaal verteld.

In de donkere dagen voor kerst is deze middag een lichtpuntje en zal een bezoekje u zeker in de kerstsferen weten te brengen.

Dus tot zondagmiddag 22 december, 14:30, in Het Blesse Paard.

Met muzikale groet, Fanfare Juliana