Paard te koop

paard

Paard te koop

Ramzes is een ruin van 15 jaar oud. Het is een schimmel en heeft een schofthoogte van rond de 1.60 m. Het is een energiek paard die zeker voor je wil werken als je zijn vertrouwen hebt. Wij verkopen hem wegens tijdgebrek. Wij zoeken een goed plekje voor hem waar hij met andere paarden kan zijn want Ramzes is namelijk erg gevoelig en vind het niet fijn om alleen te zijn. Hij is een paard met arabisch bloed, dus een beginner is niet echt geschikt voor hem. Ramzes zal nooit iets kwaads doen, hij vind het heerlijk om lekker bezig gehouden te worden. Hij heeft een paspoort en stamboom. Weet u een warm plekje voor hem waar hij liefdevol kan worden verzorgd? Dan hoor ik dat graag.

Vriendelijke groeten Elsemarie de Boer

Email: elso_deboer@hotmail.com    Tel: 071 8891038