Gouden mandje gezocht

Deze 2 broertjes uit 2008 zijn samen op zoek naar een nieuw thuis.

Door privé omstandigheden zijn ze bij ons in de seniorenclub terecht gekomen, maar we denken dat ze gelukkiger zijn als ze samen in een huis zonder andere huisdieren geplaatst worden.

Ze zijn opgegroeid in een appartement met een dakterras en wij denken daarom ook dat ze prima in een flat geplaatst kunnen worden met een goed afgezet balkon.

Hun gebitjes zijn pas helemaal opgeknapt en de slechte kiezen zijn verwijderd, ook zijn beide heren helemaal door onze dierenarts nagekeken en zijn we erachter gekomen dat Bikkel aan zijn rechterpoot last heeft van artrose en hiervoor de rest van zijn leven pijnstilling nodig zal hebben.

Tantor is de dappere van het duo en staat altijd vooraan voor knuffels, kammen, eten gezelligheid. Ook geniet hij van op schoot zitten/liggen en likt hierbij graag aan je arm en kleding.

Bikkel is wat onzeker en moet zeker in het begin overgehaald worden tot knuffelen, kammen en kroelen. Voordat we zijn gebit hebben opgeknapt wilde hij alleen natvoer eten maar we hopen dat nu zijn pijnlijke kiezen getrokken zijn hij ook te verleiden is tot brokken. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen is hij dol op aandacht en loopt hij graag met je mee om zijn nieuwsgierige neusje overal in te steken.

Omdat Tantor en Bikkel zo aan elkaar gehecht zijn plaatsen we deze broers alleen samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *