Gouden mandje gezocht

Benji is een hele lieve maar ook drukke Beagle uit 2009.

Ondanks zijn leeftijd houdt hij van wandelen. Hij heeft zwakke knieën waardoor hij permanent op pijnstilling staat. Soms moet je hem tegen zichzelf beschermen, want van wandelen krijgt hij nooit genoeg. Vanwege zijn knieën zoeken we dus ook een huisje waar geen trappen zijn, waar hij niet de trap op hoeft. Benji heeft nog 1 oog. Zijn andere oog was helaas aangetast door glaucoom.

Hij heeft gelukkig zelf geen last van het leven met 1 oog. Hij is gek op aandacht en wil dit in zijn huis niet delen met andere huisdieren, buiten zijn andere honden wel leuk. Benji kan korte periodes alleen blijven na een wenperiode, maar het liefst heeft hij altijd iemand om zich heen.

Heeft u interesse in Benji? Neem dan contact op via 070-5179852 of seniorenhonden@ndz.nl