Herinrichting Dr. v. Noortstraat

Beste bewoners,

Op donderdag 12 mei 2022 van 19.00 tot 21.00 uur vindt er in Het Dorpspunt een inloopbijeenkomst plaats over de herinrichting van de Doctor van Noortstraat. U bent hierbij van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst informeren medewerkers van de gemeente en het Hoogheemraadschap van Rijnland u over de verschillende zaken rond de herinrichting. Daarbij gaat het concreet over: de ontvangen reacties op de inrichtingsvarianten en de voorkeursvariant, de opgave van het hoogheemraadschap met betrekking tot de dijk, het voorlopig wegontwerp, de ontvangen aanvullende wensen en ideeën op het basisplan (de zogenoemde wensenkaart), een overzicht van de rioleringswerken en het vervolg. Tot slot wordt een update gegeven van de aanleg en openstelling van de Veenpoldersweg en worden eventuele vragen over het project Bereikbaar Stompwijk in het algemeen beantwoord.

Schriftelijke vragen en reacties

Na de bijeenkomst heeft u nog tot 30 mei 2022 om uw vragen of reactie met betrekking tot de herinrichting van de Doctor van Noortstraat schriftelijk in te dienen door het sturen van een e-mail naar ondersteuningPMA@lv.nl

Namens het Projectteam Bereikbaar Stompwijk

Ad de Hoon, omgevingsmanager