Kerkberichten

Rozenkransgebed op Hemelvaartsdag

Donderdagavond om 19.00 uur bidden we weer het Rozenkransgebed. Omdat het die dag Hemelvaart is gebruiken we de lezingen van Hemelvaart tijdens het Rozenkransgebed. Er is ‘s ochtends geen viering, maar op deze manier kunt u toch Hemelvaaart op een goede manier vieren. Natuurlijk zingen we ook een Marialied. U bent van harte welkom om mee te doen.

EMS viering komende zondag

Zondag 29 mei is er om 11.00 uur weer een EMS-viering. Het thema is ‘Thuis zijn bij elkaar en bij God’. Hoe waardevol is het om in deze periode tussen Hemelvaart en Pinksteren het mooie te herkennen in de mensen om je heen, in de liefde, in de natuur en in alles wat ons door god gegeven is. Het EMS-koor is druk aan het oefenen om er een prachtige viering van te maken. Schroom niet en kom mee genieten.

Trouwfoto’s stromen binnen

Naar aanleiding van mijn oproep van vorige week, voor foto’s rond het sacrament van het huwelijk, beginnen de trouwfoto’s binnen te stromen. Hoe leuk om te horen dat mensen hun oude trouwalbum uit de kast halen om te kijken naar de foto’s. Los van het gebruik bij de expositie levert het heel veel herinneringen op. Heeft u uw trouwalbum nog in de kast liggen? Kijk er eens in. Hoe leuk zou het zijn zoveel mogelijk foto’s van verschillende generaties en verschillende tijden tijdens de expositie te laten zien. (Het is ook prachtig het veranderende kerkinterieur te zien.)  Dank aan degene die al gezocht hebben en zoek vooral nog even voor degene die dat nog niet gedaan hebben.

En schrijf 2 en 3 juli in uw agenda om naar de expositie te komen kijken.

Laatste kans voor aanmelding Heilig Vormsel

Deze week kun je je nog aanmelden voor de voorbereiding voor het Heilig Vormsel. Daarna gaan we met de voorbereiding beginnen. Vergeet het dus niet, maar meld je aan! Jongeren vanaf groep 8 kunnen meedoen. Aanmelden kan bij ondergetekende via mail marianneturk2011@gmail.com of tel.06-30627336.

Marianne Turk