Spreekuur gebiedsregisseurs dinsdagavond 14 juni

Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente en/of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt en/of wijk? Dan kunt u terecht bij gebiedsregisseur Raúl Garcia of Penchi Harteveld.

Zij kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen. 

Wanneer is er spreekuur in juni?

Spreekuur gebiedsregisseur en wijkagent Stompwijk

Het spreekuur vindt normaliter plaats op de eerste maandag van de maand van 13:00-15:00. In verband met Tweede Pinksterdag, wordt het spreekuur voor juni gehouden op dinsdagavond 14 juni van 19:00-21:00 uur.

Locatie: Het Dorpspunt, Doctor van Noortstraat 92 in Stompwijk

Vooraf aanmelden voor het spreekuur is niet nodig.