Gemeente Nieuwsflits

Extra spreekuur gebiedsregie Stompwijk

Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente of de politie? Dan kunt u in Stompwijk terecht bij gebiedsregisseur Raúl Garcia of Penchi Harteveld. Dinsdagavond 14 juni van 19:00 tot 21:00 is er een extra spreekuur in Het Dorpspunt, Doctor van Noortstraat 92. Aanmelden is niet nodig.

Gratis online cursus: Aan de slag met een levende tuin

Droomt u van een tuin(tje) vol bloeiende bloemen, gezonde planten, vogels en insecten? Volg dan de gratis online cursus ‘Aan de slag met een levende tuin’ van IVN Natuureducatie. Van schetsontwerp tot het kiezen van beplanting: deze cursus helpt u bij elke stap op weg. Door het vergroenen van uw tuin, (dak)terras, straat of buurt helpt u mee onze gemeente water- en klimaatbestendiger te maken.