Hoera! Ria 85 jaar

Donderdag 16 juni is het zover, dan wordt Ria van Dijk 85 jaar. Ik hoef inmiddels denk ik niet meer uit te leggen wie zij is en na een heftig jaar wat vorig jaar november begon met een val waarbij ze haar enkel brak, een maand in een verpleegtehuis, daarna, met haar been nog in het gips, een operatie voor een pacemaker en als klap op de vuurpijl toch nog corona. Inmiddels is ze weer lekker opgeknapt en stapt ze haar autootje weer in om overal naar toe te scheuren. Haar rijbewijs was net weer verlengd voordat ze viel, ze mag weer 5 jaar rijden, dus ze is de koningin te rijk. Ze geniet weer volop van het leven en we gaan nu richting 90!! Aangezien we afgesproken hebben dat ze 100 wordt heeft ze nog wel even te gaan en hebben we nog minstens drie feestjes in het vooruitzicht, want dat doet ze alleen bij kroonjaren.

Voor degene die het leuk vinden haar een kaartje te sturen, hier nog een keer haar adres: Akkermunt 38, 2266 JH Stompwijk. Ze houdt van gezelligheid en een volle brievenbus hoort daar zeker bij.

Ma, van harte gefeliciteerd, ga vooral zo door en laten we nog heel lang genieten van elkaars gezelschap. Eigenlijk zeggen we het te weinig, maar dit is een mooie gelegenheid om het eens extra te benadrukken en het hele dorp mag het weten, We houden héél veel Van U.

Dikke kus, Henk en Agnes