Kaarsjesmiddag in de kerk

Afgelopen zondagmiddag was er weer de traditionele kaarsjesmiddag in de kerk.
De koster had de kerk goed warm gestookt zodat we ondanks de kou en regen er warmpjes bij zaten. De teksten van de klassieke kerstliedjes waren opgenomen in het boekje dat op vakkundige wijze was gemaakt door Wilma van Es -Olsthoorn.
Een kleine twee honderd man publiek, ruim tachtig koor- en orkestleden zorgden met elkaar voor een hartverwarmend uurtje. Dat het publiek deze middag gewaardeerd heeft moge blijken uit het feit dat de fooienpot gevuld was met een bedrag van € 245,-. Volgend jaar weer? Wat ons betreft wel, wij hebben het graag gedaan. Wanneer u nog op- of aanmerkingen heeft dan horen wij dat graag, zodat we het volgend jaar nog beter kunnen doen. Moet er iets veranderen aan de opzet, is de verhouding samenzang en muziek in de juiste verhouding, schroom niet en laat het ons weten. Graag tot volgend jaar.
Kinderkoor de Nachtegaaltjes Parochiekoor
Het eigentijdse koor EMS Fanfare Juliana