Burgemeester ontvangt jaarverslag De Blaasbalgen

Vorige week, tijdens de carnaval heeft burgemeester Hearsma Buma in het gemeentehuis van Leidschendam het eerste exemplaar van het digitale jaarverslag 2002 van De Blaasbalgen in ontvangst genomen. Na een korte speech van de voorzitter van de vereniging over de financiële zelfstandigheid en natuurlijk het succes dat we de afgelopen jaren behaald hebben, werd de cd overhandigd alsmede een Tshirt van De Blaasbalgen. Al twee keer eerder werd er een digitaal jaarverslag uitgebracht door De Blaasbalgen en ook dit jaar zijn alle verslagen, foto’s en filmpjes op een geweldige manier op een digitale CD gezet. Eenmaal in de computer kun je heerlijk door het succesvolle jaar 2002 bladeren en de vele leuke verslagen en foto’s bekijken. De burgemeester prees de organisatie van de vereniging voor hun enthousiasme en vond het een hele prestatie om als jonge vereniging zo in het voetlicht te staan en de digitale mogelijkheden op deze manier te gebruiken. Hij genoot zichtbaar van de muziek die De Blaasbalgen ten gehore bracht tijdens de viering van de carnaval in het gemeentehuis.
Wilt u ook in het bezit komen van dit digitale hoogstandje, neem dan contact op met Harry Scholtes 070317 88 68. of kijk op www.deblaasbalgen.nl