Soos weer van start

Op de laatste soosmiddag van 8 juli 2003 hebben we de competitie afgesloten. Met 185585 punten werd Janus Verhagen nummer 1 en won daarmede de wisselbeker. Nel Verhagen/Kerkvliet en Cor Hoogeveen werden twee en drie. Bij het Rummi Kub was Nel Hoogervorst met 2073 punten de beste en won daarmede ook een wisselbeker. Nummer twee en drie werden Ina vanRijn/vanRijn en Nel van Rijn/Hoogeveen.
Beste leden van de soos, op dinsdagmiddag 19 augustus 2003 om 14.00 uur begin nen we na 5 weken vakantie weer aan een nieuw seizoen. Stompwijkers van 55 jaar en ouder, heeft u wel eens overwogen om op dinsdagmiddag naar de soos te komen? Waag het er eens op en kom dinsdagmiddag een kijken. Het gaat best goed met de soos, maar het vertrek naar buiten Stompwijk en door natuurlijk ver loop hebben we steeds weer nieuwe leden nodig. Als elke vier leden nu eens een nieuw lid meenemen, dan hebben we er ineens 14 nieuwe leden bij. Dat zou mooi zijn en dan blijft het goed gaan met de soos.
Leden van de soos en nieuwe leden tot dinsdag 19 augustus.

C.P. Hoogeveen, secr.