GRAALHUIS 12½ JAAR

Op 12 en 13 september a.s. vieren wij het 12½ jarig bestaan van het Graalhuis. Als we terugkijken op de afgelopen periode, mogen we meer dan tevreden zijn, de omzet is steeds in stijgende lijn gegaan en daardoor hebben we een groot aantal projekten kunnen ondersteunen. Als u weet dat wij in de afgelopen jaren 340.000 euro (748.000 gulden) hebben weggegeven aan projekten waar ook ter wereld, dan mogen wij met rechts trots zijn op al het werk wat door onze vrijwlilligers is verricht en waar we uiteraard zeer dankbaar voor zijn. Wij zijn ook dankbaar voor al die mensen, die de afgelopen periode spullen aan ons ter beschikking stelden en/of spullen bij ons hebben gekocht, want wat zouden we zijn zonder hen. Voor alle mensen die het Graalhuis een warm hart toedragen houden we ZATERDAG 13 SEPTEMBER OPEN HUIS VAN 10.00 TO 16.00 UUR. Wij nodigen u graag uit langs te komen voor een kopje koffie, omdat er voor het Graalhuis een grote tent komt te staan is er ruimte om u allen te ontvangen.

U BENT VAN HARTE WELKOM

Graag tot ziens op zaterdag 13 september a.s.

Namens het bestuur, Rini van der Post secr.