De Toren

Schaakclub De Toren begint weer

Net als ieder jaar, als de temperatuur daalt en de dagen korter worden, als de kachel weer aangaat en de truien uit de kast komen, dan worden ook de schaakborden en stukken weer afgestoft.
Schaken kan natuurlijk thuis in je eentje tegen de computer, maar veel gezelliger is het in clubverband. Al 20 seizoenen lang spelen Stompwijkers (en niet Stompwijkers) via “De Toren” tegen elkaar. Het nieuwe seizoen start op dinsdag 2 september om 20.15 uur in het Dorpshuis. Zoals gebruikelijk met een jaarvergadering waarin we de bekers van het vorig seizoen uitreiken. Maar er staan ook een paar serieuze onderwerpen op de agenda. Aansluitend spelen we een potje om warm te draaien. De jeugd begint een weekje later, op 7 september, om 18.45 uur.

Ronald de Vreede