Redactie werkt op hoge toeren

De vakantie net pas voorbij ….. en rustig beginnen denkt de redactie. Nou dat kunnen we wel vergeten. Eerst een enorme virusberg en deze week blijft op mysterieuze wijze alle email hangen die geadresseerd was aan Dorpsketting@Stompwijk.nl. Dit was het emailadres dat Stompwijk online ons als brievenbus aangeboden had. Inmiddels hebben we nu al bijna zelf ¾ jaar een eigen emailadres en kunt u rechtstreeks naar ons emailen. De site van Stompwijk*Oline is inmiddels al een tijd off line en het is onzeker of emails voor de Dorpsketting ook werkelijk bij de Dorpsketting aankomen.

Vanavond in ieder geval niet! Ter twaalfde uren kwamen er plotseling 52 emails binnen, waarvan een fors aantal met nog te plaatsen kopie. Dit betekent in ieder geval 8 pagina’s extra als bijlage en nachtwerk. Blij zijn we daar natuurlijk niet mee. De moderne techniek moet blijven werken, maar ook aangeboden service verlening. Wij weten op dit moment niet precies wat er gebeurd is, maar vinden wel dat Stompwijk off line ons een beetje in de steek heeft gelaten. Een aantal trouwe inzenders hebben we al een email teruggestuurd met het verzoek het adres aan te passen naar Redactie@dorpsketting.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Red.