Bardancing Orion

We gaan weer OPEN!!!

Aanstaande zondag is het eindelijk weer zover, we gaan weer open. Na een zomerstop van ongeveer 2 maanden worden dan eindelijk aanstaande zondag de deuren geopend voor onze trouwe bezoekers. Zij mogen dan genieten van onze nieuwe en oude muziek, maar ook van onze heerlijke koude drankjes.
We hebben vorig jaar een heerlijk seizoen gehad, elke zondag was het druk en nog veel belangrijker erg gezellig. We hadden weer een paar grote feesten die druk bezocht werden, en waarbij flink gefeest werd. Ook Stomppop was natuur lijk opnieuw een geslaagd feest. Deze feesten zullen dit nieuwe seizoen natuurlijk ook weer terug komen. Maar we willen dit seizoen ook een paar nieuwe ideeën gaan proberen. Dat belooft dus veel gezelligheid.

* Aanstaande zondag om 19.00 uur geopend!!!
Zondag 29 augustus kun je om 19.00 uur bij ons naar binnen. Je mag dan gratis genieten van de mega goede sfeer en muziek. Wat ook bijna gratis is, dat zijn de drankjes. Deze kun je aanstaande zondag aan de bar bestellen. Een frisje of biertje kost je maar € 0,50 en voor en smirnoff of climax hoef je maar € 1,50 te betalen. Het is dus de hele avond “happy day”, dat is mooi toch!!
Deze zelfde zondag is er ook weer formule 1.Bijna al onze trouwe F1 fans gaan daar dit keer naar toe. De race zal in België verreden worden en omdat al onze bezoekers er dan niet zijn hebben we besloten de race niet uit te zenden. Volgende keer zenden we de race natuurlijk wel uit op groot scherm.
We hebben het programma voor de drie zondagen na aankomende zondag al bijna in elkaar gebreid. We houden het spannend tot aanstaande zondag, dan zal er in Orion wel een poster hangen met de programmering voor de komende weken.Een ding zullen we alvast verklappen en dat is dat er een flugel party bij zal zitten en wie heeft daar nou geen zin in??!!!

Allemaal Tot aanstaande zondag bij de HAPPY DAY!!!

Geluk!, Het bestuur van Orion