Verslag mini s

Robbin scoort haar 1e doelpunt!!
Zondag stond alweer de 4e veldwedstrijd voor de mini’s op het programma. Om 11.15 uur reizen we af naar Alphen a/d Rijn voor een wedstrijd tegen Rijnstreek. Ik zal aangeven hoe we rijden en de rest volgt. Bij Alphen ga ik een brug te vroeg linksaf, dus moeten we keren met de hele colonne en ja hoor de brug gaat open. Even wachten dus. Om 11.50 uur arriveren we bij Rijnstreek. Gauw omkleden en ingooien op het veld. We zijn vandaag op volle oorlogssterkte. Iedereen is er en Robbin speelt vandaag haar 1e wedstrijd. De eerste 10 minuten van de wedstrijd gaat het erg goed. Het spel golft op en neer, Elina staat als een tijger te keepen en de stand is 0*0. Uitstekend mini’s. Maar dan heeft Rijnstreek het gat gevonden en scoort zeven doelpunten laag in de hoeken. Ondanks een aantal goede pogingen krijgt Stompwijk geen bal in het doel van de tegenpartij. En dan is het rust. Even wat aanwijzingen onder een lekkere beker limonade. Nart neemt plaats onder de lat en Stompwijk begint met de aanval. We moeten er nog wel even aan denken dat we van speelhelft gewisseld hebben en de goede kant op gaan. Rijnstreek gaat op dezelfde voet door en wij proberen er ook een te maken. Dat lukt nog niet erg de ballen gaan of naast of recht op de keeper af. We moeten scherper schieten. Nart stopt zo nu en dan een bal met zijn hoofd. Vlak voor tijd krijgt Robbin de bal midden voor het doel en onder luide aanmoedigingen van de kant gooit zij op het doel en ….. ja hoor een DOELPUNT. Dat wordt vrijdag trakteren op de training. De scheidsrechter geeft het eindsignaal en wij hebben ook deze wedstrijd verloren. Ditmaal met 19*1. Maar we hebben er wel weer één gemaakt en nog wel een 1e doelpunt. Tot slot nemen we allemaal nog een penalty (een serie van 10) en dat gaat goed. Rijnstreek scoort er 4 en wij 3. Bijna gewonnen. Prima gedaan mini’s!!!!
Vrijdag trainen we weer met na afloop een traktatie. Afgelopen vrijdag hadden we een groepje ouders die de gemeente wat werk uit de handen heeft genomen en tijdens de training een gedeelte van de bosjes rond het handbalveld heeft gesnoeid.
Dat was hoog nodig want we konden het hek bijna niet meer vinden. Misschien maakt de gemeente het nu wel af en kunnen we de ballen weer wat makkelijker vinden!!!!!!
A.s. zondag spelen we thuis op de Meerhorst om 14.30 uur tegen Velo 1. Komt allen kijken en tot zondag.
Ans Luiten