Boekenweek in bibliotheek Leidschendam-Voorburg

Van woensdag 9 maart tot en met zaterdag 19 maart wordt de 70e Boekenweek gehouden met als thema: “Spiegel van de Lage Landen – Boeken over onze geschiedenis”. Bibliotheek Leidschendam Voorburg besteedt veel aandacht aan de Boekenweek: in de drie locaties zijn tentoonstellingen over het thema in gericht, er worden lezingen gehouden en leners kunnen mee doen aan de Boeken weektest. Boekenweektest:Iedere lener die drie media of meer leent, ontvangt van de bibliotheek de Boekenweektest, dit jaar getekend door Joost Swarte. Het
bestaat uit elf tekeningen bij fragmenten uit elf boeken met verschillende historische invalshoeken: kijken én lezen dus. De lezers moeten tekeningen en fragmenten met elkaar combineren. Wie alles goed heeft maakt kans op een set van de elf boeken uit de test of één van de twintig Boekenbonnen ter waarde van € 20, Kijk voor nadere informatie op de volgende websites: www.bibliotheeklv.nl, www.cpnb.nl of www.joostswarte.com.