Belangrijke mededeling

De Heilige Moeder Maria zal a.s. 25 september 2005 weer verschijnen, met een boodschap voor de wereld! Dit is een vervolg op de verschijningen in Fatima. Waar? In Metjugorje in Bosnië Herzegovina net over de grens met Kroatië. Al 20 jaar. U kunt zich opgeven voor een georganiseerde bedevaartsreis daarheen van 17 t/m 24 september 2005. U kunt aldaar ook Uw intenties inleveren of wensen en aanbevelingen doen in gedachte. Ondergetekende zal deze bedevaartsreis wederom begeleiden als Geestelijk leider. In het dagelijkse leven ben ik Pastoor te Reusel. In overleg met Pastoor v.d. Plas is deze mededeling, bij wijze van uitzondering, ook geplaatst in de Dorpsketting. Er bestaat n.l. een eigen Metjugorjeblad waarop U zich kunt abonneren. Inschrijfformulieren voor deze bedevaartsreis zijn verkrijgbaar op ons parochie secretariaat, Anton van Santen of je kunt je rechtstreeks aanmelden bij de coördinatrice, Mevr. Annie Wouters Tel. 0497 643380. Ook voor abonnementen op het Metjugotjeblad. Sluitingsdatum voor deze reis is begin augustus of zodra de reis is volgeboekt. Voorspoed en zegen toegewenst in je leven en in je werk. Groeten van Pastoor Luc Buyens Kerkstraat 1 5541 NR Reusel. Volgende week meer! door Mevr. Annie Wouters.