KERSTPAKKETTEN ACTIE ROEMENIË

Ook dit jaar wil de S.K.R. graag met het a.s. hulptransport in november (15 vrachtwagens met hulpgoederen) 620 kerstpakketten meenemen voor de inwoners van 4 dorpen in de provincie Sibië. 620 gezinnen blij maken met een doos boodschappen die voor ons de gewoonste zaak van de wereld zijn, maar voor hun echt een traktatie. Ik weet wel, er zijn zoveel goede doelen die uw steun nodig hebben. Maar het bijzondere van deze is dat de medewerkers van de S.K.R. de pakketten zelf bij de mensen gaan uitdelen. Als u wist hoe blij u deze mensen met zo’n pakket kan maken, weet ik bijna zeker dat u ook dit jaar weer wilt meedoen. Hoe werkt het? Er staan ook dit jaar weer lege dozen bij de COOP supermarkt voor als u de doos daar wilt vullen. Ook staat er weer een mand waar u losse boodschappen in kunt doen, als u een pakket te veel geld vindt. Van deze boodschappen maken wij dan weer een mooi pakket. Ook kunt u één of meerdere dozen bij ons thuis ophalen, als u ze zelf wilt vullen. Heeft u daar geen tijd voor? Ik bezorg ze u graag. Heeft u geen tijd om zelf een kerstpakket samen te stellen? Ook dat willen wij graag voor u doen, voor de prijs van € 12.50 maken wij een pracht pakket. Ik hoop dat het er héél véél zullen zijn. We hebben 4 weken de tijd om deze kerstpakketactie een succes te laten worden. Wij gaan er voor!
Bep en Theo v.d.Meer, Dr.v.Noortstraat 37, tel.071 5802683