Bardancing The Limit

Het echte verhaal
Zoals jullie vorige week vast wel hebben gemerkt stond er vorige week niks in de Dorpsketting. Als afsluiting van een hele mooie avond is er een klein ongelukje gebeurd. Jullie hebben het misschien al wel gehoord, maar om rare verhalen de wereld uit te helpen zullen wij even kort uitleggen wat er gebeurd is om mis verstanden te voorkomen. Na sluitingstijd bleven er nog een paar mensen van het bestuur hangen om zelf alvast een klein beetje op te ruimen. Er werden alvast wat flesjes opgehaald. En voor flesjes zonder statiegeld hadden wij een grote sulobak klaarstaan. Er werd een soort geintje van gemaakt om de flesjes in de bak te gooien. Dit ging een klein beetje mis, een van flesje raakte een beetje uit koers. En raakte een van ons. Dit leek veel ernstiger als dat het was, maar voor de zekerheid is er toch nog even naar gekeken in het ziekenhuis. Maar inmiddels maakt het slachtoffer het alweer heel goed.
Afgelopen weekeinde
We waren dit weekend tweemaal geopend. Vrijdag was het lekker druk en het sfeertje zat er goed in bij alle mensjes!! Er werd volop gedanst en gesjanst!!! Ook de zondag was het weer ruim gezellig en dit maal zonder incidenten, gelukkig maar!!! Wel was C. Duppie erg ontdaan na een hele speciale aanvaring met B. van Rijn. Maar voor de rest hebben wij er weer een zeer geslaagd weekend opzitten waarin we weer een heleboel lol hebben gehad met zijn alle en we kijken alweer uit naar het volgende feestfestijn.
Aanstaande week
Het a.s. weekend zijn we helaas maar een keertje geopend, dit valt natuurlijk op de zondag. Wel hebben wij er een heel speciale mededeling over, de kaartver koop van het kerstfeest begint dan namelijk. De kaartjes zullen 5 eurootjes gaan kosten en € 7.50 aan de deur (indien voorradig). Op deze avond in december, namelijk eerste kerstdag, zal de Stompwijkse coverrockformatie: Rambol optreden, een zeven koppige band. Wat kun je zoal verwachten van Rambol? Uiteraard veel spetterende Pop/Rock covers, wat Disco met een snufje soul en een ware Woodstock revival. Dat en meer… Dus wees er snel bij de komende zondag. Tot dan en tot ziens, groeten en geluk!!!
The Limit