Bardancing The Limit

Heerlijk weekend waar veel in is gebeurd!!!
Mensen, mensen wat was het gezellig afgelopen weekend en wat hebben we weer gelachen. Het is leuk om mensen nu nog steeds te horen praten over de beach party. Als je een rondje zou lopen in The Limit en bij elke groep even stil zou staan hoor je de mooiste verhalen. Zo hoorden we vrijdag en zondag weer vele verhalen over het jaarlijkse zwembad dat we altijd met de beach party laten plaatsen. Dit jaar was het niet zo`n heel groot succes, omdat hij nog voor dat we open waren lek ging en het strand (The Beach) daardoor behoorlijk snel heel nat werd. We hebben dus de hele avond/nacht op het strand gestaan terwijl het vloed was. Toch waren er mensen die het niet nat genoeg vonden en aan het einde van de avond nog maar even een flinke duik namen. Deze beach party waar we overigens niet alleen maar zand, water, mooie dames en heren in keurige strandkleding en cocktails hadden, was al met al een groot succes en dat heeft natuurlijk vooral te maken met de mensen die er een goed feest van maakten. Die mensen waren bijna allemaal het afgelopen weekend ook weer van de partij.
We waren vrijdag om ongeveer tien over een nog met een mannetje of 10 aan het napraten en dansen toen daar opeens een meneer en een mevrouw in een keurig (politie) pak binnen kwamen wandelen. Het feest was afgelopen zeiden ze en dus moest het licht aan en de muziek uit. De muziek die toen al op een laag pitje stond had de hele avond behoorlijk hard gestaan en het was zelfs buiten te horen. Dit kwam doordat we de deur open hadden laten staan, niet zo slim dus. Deze mensen van de politie bleven vrij vriendelijk en na wat gegevens te hebben genoteerd en na het afslaan van een door ons aangeboden drankje vertrokken de man en de vrouw weer voor hun volgende klus. We denken dat misschien een van onze buren een klacht heeft ingediend bij de politie en dat is dan wel een beetje terecht geweest denken wij. Dus als er iemand is die vrijdag avond last van ons heeft gehad dan bieden we hierbij onze excuses aan en beloven we dat we de deuren voortaan dicht houden. Nu we het toch over de buren hebben, zouden we even aan alle bezoekers willen vragen of ze bij het verlaten van The Limit dit met iets minder kabaal zouden willen doen. Alvast bedankt hiervoor.

Ja wat kunnen we verder nog over de vrijdag vertellen?!! Eigenlijk niet zo veel, behalve dan dat het erg gezellig was maar dat kunnen we wel elke week schrijven en volgens mij is het wel duidelijk. De zondag was ook een goed feessie waarbij de muziek weer werd verzorgd door onze rode vriend Niels en onze kleine held Leander. Achter de bar waren de kaarten te koop voor de Paas party die op 16 april gehouden zal worden dat is dus gewoon de eerste paasdag. Waarom je nog een kaartje heb zit je je nu af te vragen?!! Ja dat weten wij ook niet maar wat wel heel duidelijk is, is dat je wel op moet schieten met het kopen van die kaart want ze gingen als …broodje frikadel met mayo over de toonbank. De kaarten zijn voor dit feest maar 5 eurootjes dus dat is te doen. Normaal gesproken hebben we met Pasen altijd een leuk bandje en is het zowel boven als beneden een groot feest. Dit jaar komt dj Cor langs, die zal met een spetterend optreden het feest nog leuker maken. Voor wie nu zit te lezen en denkt who the F*CK is dj Cor hier een kleine toelichting: Dit stukje komt van de site van DJ Cor www.djcor.nl

Na 10 jaar resident DJ te zijn geweest in 2 van de drukst bezochte café s van Nederland, Suprise bar (2 jaar achtereen door de New York Times uitgeroepen tot gezelligste café van de Benelux!) en Cooldown Café (absoluut top! Wereldtijd!) besluit deze vogel dat het tijd wordt voor weer nieuwe avonturen en gaat solo de hele wereld over. Met de tas in de hand naar … Engeland, Spanje, Kreta, Turkije, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Curacao. Overal volle bak en 1 en al FEEST. Niemand is veilig voor dit feestbeest! Ook de radio en tv zenders zien en vooral voelen de kracht van DJ Cor.

De deuren van het Dorpshuis waar wij de super paas party houden gaan vanaf 21.00 uur open. Je kan dan, als je het leuk vind je kaartje aan de deur kopen, maar waarschijnlijk zijn ze er dan niet meer. Dus nog beter is dat je je kaartje aan staande zondag komt kopen. Even over zondag afgelopen zondag hadden sommige mensen het al gezien maar vanaf nu gaan de mannen van Orion ons weer een beetje helpen. Niet dat het niet goed met ons gaat, maar die gasten kunnen het gewoon niet aan zien hoe wij hun tent nu overnemen. Ze komen ons achter de bar helpen en zullen ons verder veel helpen met het verzinnen van nieuwe feesten. Als er nu iemand is die denkt, ik heb een leuk idee voor een feest, dan mag die altijd langs komen en het vertellen.
Even nog een paar afspraken dan: Zondag komt iedereen gewoon even een biertje drinken in Orion, het kan helaas alleen op de zondag want vrijdag zijn we gesloten. Vergeet niet een kaartje voor de paas party te halen, anders moet je met Pasen de hele avond naar de tv zitten staren of naar een andere tent die veel saaier en slaapverwekkend is.
We zien je zondag geluk en dag,
Het bestuur van The Limit