BIBLIOTHEEK

BIBLIOTHEEK GESLOTEN TIJDENS FEESTDAGEN
In verband met de komende feestdagen zijn de drie locaties van Bibliotheek Leidschendam Voorburg gesloten op maandag 26 december, tweede Kerstdag.
Voor de overige dagen gelden normale openingstijden:
Locatie Stompwijk: maandag en vrijdag 18.30 20.00 uur, dinsdag 13.30 16.30 uur, woensdag en zaterdag: gesloten, donderdag 9.00 12.30 uur.

Op donderdagmiddag 12 januari gaat de cursus terugblik van start in de bibliotheek, locatie Voorburg.
Waarom terugblik?
Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal. Het is leuk om op zoek te gaan naar de achtergrond van dat verhaal en het te begrijpen, te bewaren of verder te vertellen.
Terugblik laat mensen in hun geheugen graven. Een geur, muziek, een voorwerp of een anekdote. Terugblik is een feest van herinnering. Ieder deelnemers werkt aan zijn eigen terugblikmap vol herinneringen aan het dagelijks leven, zijn woonomgeving, zijn levenswerk, vrienden, dromen, verwachtingen, de rode draad en nog veel meer. Terugblik inspireert.
Terugblik zal voor sommigen het begin zijn van een autobiografie. Anderen zullen zich verder willen verdiepen in de contact van het eigen levensverhaal. Maar iederéén zal verbaasd zijn over de hoeveelheid herinnering en het plezier de Terugblik heeft opgeleverd.
Meer informatie en aanmelden : telefoon 070 3222669,
email: info@terugblikcursus.nl of website:www.terugblikcursus.nl