Dementie nader bekeken

THEMABIJEENKOMST VOOR MANTELZORGERS, VRIJWILLIGERS EN BEROEPSKRACHTEN

Dementie is een beladen begrip waarover veel misverstanden bestaan. In ons land wonen circa 300.000 mensen ouder dan 65 jaar die in meer of mindere mate dementieverschijnselen vertonen. Dit aantal neemt alleen maar toe! Daarom is het belangrijk dat er meer bekendheid wordt gegeven aan dementie: wat is het en hoe ga je ermee om? Steunpunt Mantelzorg Leidschendam Voorburg organiseert daarom, in samenwerking met Woonzorgcentrum Haaglanden (WZH), Florence, GGZ Haagstreek en Parnassia een serie van drie informatiebijeenkomsten waarin diverse aspecten rondom dementie aan de orde zullen komen. Tevens is er volop gelegenheid om vragen te stellen. De tweede bijeenkomst heeft plaatsgevonden op woensdag 23 november en had als onderwerp Hoe ga je om met iemand met dementie?. Op woensdag 30 november vindt de derde en laatste informatie bijeenkomst plaats. Deze heeft als onderwerp: Waar vind je zorg en advies?
Datum onderwerp
Woensdag 30 november Waar vind je hulp en advies
Tijd van 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Woonzorgcentrum Haaglanden, locatie Het Anker
Prinses Margrietlaan 24 in voorburg
De toegang is gratis. Iedereen die meer wil weten over dementie en hoe daarmee om te gaan, thuis of beroepsmatig, is van harte welkom!
Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de consulenten van Steunpunt Mantelzorg Leidschendam Voorburg. Dit kan per telefoon (070) 444 24 21 of per e mail: mantelzorglv@tiscali.nl