Gratis inloopspreekuur diëtisten

Gratis inloopspreekuur diëtisten in Florence Zorgwinkel
Op dinsdag 4 april opent de afdeling Voedingsvoorlichting en Dieetadvisering (VODI) van Florence een inloopspreekuur in de Florence Zorgwinkel Leidsenhage, Weigelia 10 in Leidschendam. Vanaf die datum geven deskundige diëtisten wekelijks iedere dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur gratis voedingsadvies aan iedereen die binnen loopt. Als openingsactie biedt Florence in het kader van de voorlichtings campagne Kijk op diabetes een gratis diabetes risicotest aan. Deze test wordt uitgevoerd door een diëtist en meet het risico om nu al diabetes te hebben of dat binnen nu en vijf jaar te krijgen.
Het spreekuur is bedoeld voor vragen op het gebied van de voeding voor zowel kinderen als volwassenen. Te denken valt aan adviezen op het gebied van een gezond eet en beweegpatroon, tips voor gezonde tussendoortjes, adviezen rondom vitamines en mineralen en het bepalen van het vetpercentage en het huidig gewicht. De diëtisten bepalen zonodig tijdens het inloopspreekuur of verdere vervolgbegeleiding noodzakelijk is. Middels diverse producten en diensten kunnen de cliënten dan eventueel worden doorverwezen.
Voor meer informatie over het inloopspreekuur kan men contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Voedingvoorlichting en Dieetadvisering op het telefoonnummer: 070 307 52 40 (bereikbaare elke werkdag van 8.30 12.30) of via de Zorgwinkel Leidsenhage telefoonnummer: 070 301 97 94 of zorgwinkel.leidsenhage@florence zorg.nl