Hallo Laurentiuskids

Even een herinnering: a.s. Zondag 18 december is er een extra uitvoering i.v.m. het 40 jarige huwelijk van Sjaak en Ria van Rijn. Graag willen wij weer om 10:15 uur beginnen om jullie stembanden op te warmen. Ik hoop dat jullie allemaal aanwezig zijn behalve voor degene die het al aan ons kenbaar heeft gemaakt. Voor de fluitisten wil ik nog even oefenen, vergeet je fluit niet mee te nemen. Dus nog even thuis blijven oefenen dan weet ik zeker dat het a.s. zondag zal slagen. Ik heb alle vertrouwen in jullie en ls het zo als het gisteren gaat mag ik niet mopperen!!!!
De mis begint om 11:00 uur….dus wees op tijd.
Goh wat gaat de tijd toch snel, nog anderhalve week en dan is het zaterdagavond 24 december. Om 19:00 uur hebben wij een kerstviering, daarom duurt volgende week maandag de generaalrepetitie niet tot 16:30 maar tot 17:00 uur. Lieve ouders of verzorgers, ( sters) wij repeteren de laatste tijd pas om 16:00 uur, omdat sommige kinderen gym hebben en daardoor kunnen zij niet op tijd in de kerk aanwezig zijn. Aangezien wij de repetities hard nodig hebben, willen wij als het kan alle liedjes door nemen die wij in de kerstviering gaan zingen. Volgende week staat hier meer over!
Tot a.s. zondag….vergeet dit a.u.b. niet want er zijn altijd wel een paar kinderen die niet komen opdagen omdat ze vergeten dat we een viering hebben.
Briefjes geven aan de kinderen heeft waarschijnlijk geen zin want nu kregen we pas te horen dat er a.s. zondag een paar kinderen niet aanwezig kunnen zijn. Dit is voor ons soms zo vermoeiend en we weten vaak niet wat wij hier nou mee moeten. Wij zouden het graag op prijs stellen als wij dit ruim van te voren weten. En vaak staat het ook nog in de dorpsketting. Lani zal zich weer ter beschikking stellen om voor te zingen.
Maria en Carmen