Vrijwilligers gezocht

RMO Haaglanden zoekt netwerkers en meedenkers
De Regionale Mantelzorg Organisatie (RMO) Haaglanden is op zoek naar platformleden (vrijwilligers) die zich in de gemeente Leidschendam Voorburg willen inzetten om de positie van mantelzorgers in hun gemeente te verbeteren. De werkzaamheden nemen ongeveer 2 tot 4 uur per week in beslag en bestaan onder andere uit de opbouw en het onderhoud van een netwerk binnen de gemeente en het namens de RMO bezoeken van verschillende bijeen komsten. Ook het reageren op bijvoorbeeld gemeentelijke stukken behoort tot de werkzaamheden. Het is ook de bedoeling dat een platformlid actief meedenkt over het te volgen beleid en de te volgen strategie. Dit alles gebeurt uiteraard samen en in afstemming met de andere platformleden. De RMO vraagt van platformleden dat ze affiniteit met mantelzorg hebben en in de gemeente Leidschendam Voorburg wonen.
RMO Haaglanden
De leden van de RMO maken zich sterk om de positie van mantelzorgers te verbeteren en onder de aandacht te brengen. Zij doet dat in de gemeenten Leidschendam Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer, Voorschoten en Wassenaar.
Heeft u belangstelling of vragen? Neemt u dan contact op met Ineke Thoral, voorzitter, T 070 3945735. De RMO is ook te bereiken via Postbus 77, 2280 AB Rijswijk info@mantelzorghaaglanden.nl Op de website www.mantelzorghaaglanden.nl vindt u informatie over de RMO, de taakomschrijving en profielschets voor platformleden.