Vrouw actief

Namens het bestuur van de vrouwenvereniging Vrouw Actief willen wij iedereen een gezond, gezellig en relaxed 2006 toewensen en wij hopen op een hecht verenigingsjaar. 10 Januari hebben wij onze eerste avond in het nieuwe jaar, dit is een open avond, iedereen die 18 jaar of ouder is en vrouw, is van harte welkom om bij ons op bezoek te komen, deze avond is gratis, zowel voor leden als niet leden. Ook als u denkt het onderwerp spreekt mij niet aan of wat heb ik eraan, kom gezelllig langs om in de pauze met elkaar te praten over de alledaagse zaken van het leven. Breng oude tijdschriften of boeken mee, die u toch niet meer gebruikt om een ander blij mee te maken.
Vanavond komt Jacqueline van de kinderopvang
” t Eerste Stapje ”
Sinds 2005 is zij gestart in Stompwijk met een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 4 jaar. Zij is gediplomeerd kinderverzorgster en heeft 30 jaar ervaring. Zij wilde een nieuwe uitdaging en is gaan onderzoeken wat de mogelijkheden waren in Stompwijk. Bent u geïnteresseerd in haar verhaal kom dan 10 januari 2006 naar het Dorpshuis. Zaal open 19.45 uur. Aanvang 20.00uur.
Na het gesprek van Jacqueline stelt zij u voor aan “Eigenwijs” uit Zoeterwoude.
Verkoop van uitgebreide collectie betaalbare kinderkleding van maat 50 tot 164, merken Petipino, Amy, Bullet, Fixoni en Doerak. Ook pyjama’s, ondergoed en rompertjes.Tevens een groot assortiment (kraam)cadeautjes van houten speelgoed of luiertaarten. Tot 10 januari. Het bestuur