SURVIVALWEEKEND 4 en 5 juni

Nog een paar dagen en dan begint het suvivalkamp.

Voor de kinderen die mee gaan, willen wij nog wat tips geven om het weekend te overleven, want het wordt een nieuwe lange zware tocht in zeer ruig terrein. De jaarlijks terugkerende tokkelbaan is dit jaar niet op het sportpark, maar de Zaterdag zal in zijn geheel op de Vlietlanden plaatsvinden. Om +-15:00 uur zullen we weer terugkeren op het sportpark voor de prijsuitreiking. Neem voor vrijdagavond en zaterdag een lange oude broek mee en – wat voor weer het ook is – een warme trui en een windjack, want ’s avonds en ’s nachts wordt het altijd koud. Er zijn ieder jaar weer kinderen die te weinig kleding aan hebben en dit is erg vervelend.

Een rugtas met een droog setje voor als je te water gaat (kans dat dit gebeurt 99%) en met een handdoek in een plasticzak is zeker niet overbodig. Een goede zaklamp is van levensbelang om ooit nog thuis te komen. Het weekend begint voor losse en vaste leiders en deelnemende kinderen op vrijdag om 18:00 en is op zaterdag middag om +15:15 uur afgelopen.

Wat moet je zoal meenemen?

  • luchtbed/matras (geen stretcher) slaapzak en bestek
  • rugzak (die heb je vrijdagavond nodig)
  • voldoende en extra oude kleding en oude schoenen ivm waterspelen
  • lange broek en een trui (verplicht en oud) Windjack.
  • badkleding
  • handdoeken, tandenborstel, zeep e.d.
  • sportkleding
  • Vergeet je fiets niet voor de Zaterdag