Ria’s Summerland 2010 indrukken

Het was afgelopen weekend echt Summerland in Stompwijk. De vrijdag begon extra vroeg voor de organisatie en ze hebben er al zoveel werk aan, dus dat was een extra tandje bijzetten om iedereen voor de voetbal te ontvangen en wat is een BEATZ party zonder zwembad?

Niets, vandaar dat er een heus zwembad in de tent stond opgesteld, met voor heel veel mensen een koele zitplaats in het water. Hier werd goed gebruikt van gemaakt, ook na elk doelpunt was het feest met een gespetter en gespatter. Wat maakt het uit of je nat werd, je koelde er juist heerlijk vanaf.

‘s-Avonds gezellig de barbecue’s aan .Ook dit was super georganiseerd. Een complimentje mag er wel gegeven worden aan alle jongens van de Limit en de BEATZ. Zaterdag ben ik niet geweest, maar heb ik wel van de muziek kunnen genieten in de tuin en aan wat ik allemaal voorbij zag komen was deze avond toch wel uitverkocht.

Zondag was een echte Summer dag, met eerst feest voor de kinderen en daarna heel veel goede muziek. Fragment was super, veel meer heb je toch echt niet nodig, nou ja een biertje, wijntje of watertje erbij is wel lekker natuurlijk en dan dansen of kletsen maar. Ik merk het vandaag nog dat ik bijna geen stem heb. Hekking B. Band en Els Ammerlaan en band gaven een Stompwijks muzikaal extraatje. Totaal een heel gezellig voorproefje voor de kermis.

Bedankt organisatie , een pluimpje voor jullie allemaal en tot volgend jaar.

Ria Luiten

P.S. Vanochtend liep ik met Mounty langs de N206, achter de van Santhorststraat en zag nog net een stuur boven de sloot uitkomen. Ik ben de sloot niet ingegaan, dus merk etc weet ik niet, maar ben je jouw fiets kwijtgeraakt gisteren, dan kun je hem daar eruit vissen.