Sport activiteiten

Zumba 

De binnensport heeft er een nieuwe sport bij! Vanaf 6 oktober starten we met Zumbalessen, elke woensdag van  18.30-19.30 uur, onder begeleiding van Laura Oliehoek. De kennismakingsles op 29 september was een groot succes, met zeker 45 mensen die belangstelling hadden. Ruim 20 mensen hebben zich inmiddels aangemeld om de lessen te gaan volgen. Heb jij ook interesse? Kom ’s langs op woensdag, een gratis proefles meedraaien kan altijd!

Nog niet aangemeld, maar wil je wel? Er is nu nog ruimte……

Judo

De judo op zaterdag draait weer volop vanaf 11 september, onder de enthousiaste begeleiding van Ruther Noordhoek en niet te vergeten Luuk Driessen.  Wil jij ook graag judo’en? Vanaf 4 jaar kan je bij Stompwijk’92 judolessen volgen. Kom ‘ns een keertje kijken en meedoen. Voor de oudere judoka’s (jeugd +  12-14 jaar) is er ook nog plek op de zaterdagochtend, van 11.00-12.00 uur. De woensdagavond judo(v.a. + 15 jaar) hebben we vooralsnog niet op kunnen starten, omdat er te weinig (slechts 4) judoka’s voor zijn.  Bij voldoende animo willen we de woensdagavond judo graag weer opstarten!

Sportgroep volwassenen

Op vrijdagmiddag, van 14.00-15.00  geeft Marijke Moes sport en bewegingsonderwijs. Een leuke groep mensen die al sinds langere tijd samen sporten, maar het leuk zouden vinden wanneer er nieuwe mensen bij komen. De sportgroep bestaat op dit moment alleen uit vrouwen, maar mannen zijn natuurlijk ook welkom!

Kom eens langs en doe lekker mee!

Groetjes, Anita Haan,  Voorzitter Afdeling binnensport