Daar zijn we weer! Bardancing Beatz

Na vorige week afwezig te zijn geweest, zijn we deze weer terug met een nieuw stukje.

Flirtnight
1 oktober waren wij geopend met het thema Flirtnight. Speciaal voor deze avond hadden wij een Loveroom gemaakt. Deze Loveroom is goed bevallen bij alle verliefde stelletjes die er die avond bij zijn gekomen. Ook draaiden de dj’s weer de beste platen en kon het massaal toegestroomde publiek weer lekker losgaan.

Zondag 3 oktober waren wij ook weer geopend. Met de nodige gasten maakten wij er weer een gezellig feestje van. De dj’s draaiden weer de lekkerste plaatjes en zo werd weer een nieuwe week ingeluid.

Ook waren wij afgelopen zondag open. Dit keer was het ook weer een gezellig feestje. De bezoekers hadden zin om te feesten en dat werd er dan ook voornamelijk gedaan. Ook de kaarten voor Proud to be Fout gingen weer als warme broodjes over de toonbank.

Proud to be Fout
Op zaterdag avond 16 oktober zal 1 van de beste feesten in Bardancing Beatz plaatsvinden. Dit is namelijk Proud to be Fout. Dit feest zal zijn weerga niet kennen. Voor dit feest zijn er nog maar enkele kaarten te koop. Deze zijn alleen zaterdagavond nog aan de deur verkrijgbaar voor maar €7.50

Gele Krattenfeest.
Voor alle oudere feestbeesten onder ons. Zaterdag 30 oktober is speciaal gereserveerd voor jullie! Dan geven wij namelijk het gele krattenfeest. Dit is een feest voor 18 jaar of ouder.

We zien jullie snel weer en de vriendelijke groeten
Bestuur Bardancing Beatz.