Beatz geluiden

Afgelopen week waren we 2x geopend. We hadden afgelopen zaterdag het foutste feest van het jaar, namelijk Proud to be Fout. We hadden de kelder zo fout mogelijk versierd met de versieringen. De deuren werd om 21:00 opengezet en gelijk stonden de eerste mensen voor de deur. Niet al te lang daarna stroomde de kelder langzaam vol en zagen we de gekste, foutste en origineelste kostuums voorbij komen.

Zo zagen we schoonmakers, padvinders, elven en zelfs ook borat kwam nog even op bezoek. Ook maakte je kans op de Proud to be Fout award van 2010. Het was heel moeilijk om de aller foutste kostuum te benoemen tot de winnaar, maar we Ywert van der Meer heeft hem dan uiteindelijk toch gewonnen. De rest van de avond werd er nog lekker gedanst op de muziek die de DJ door de speaker heen knalden.

Afgelopen zondag waren we ook weer open en werd nagepraat over natuurlijk het foutste feest van het jaar en alweer vooruit kijkende naar het volgend weekend.

Aanstaand weekend, 22 & 24 oktober.
Aanstaand weekend zijn we de vrijdag en de zondag geopend. Vrijdag hebben we als thema Dirty Beatz. Hierbij gooien de DJ de beste cd’s in de cd spelers en knallen de beste nummers uit de speakers. De entree is geheel gratis en de deur is vanaf 21:00uur geopend. Zondag zijn we ook weer geopend en kun je weer onder een genot van een drankje het weekend bespreken of alvast het volgend weekend bespreken, wat je allemaal gaat doen.

Gele Krattenfeest Het feest voor de oudere feestgangers komt steeds een stapje dichterbij. 30 Oktober 2010 is het dan zover namelijk het Gele Krattenfeest. We zullen dan de groene kratten inruilen voor de gele kratten van vroeger. De deuren zullen rond een uurtje of 20:00 open gaan en de entree is gratis. Alleen voor de mensen onder de 18 moeten wij helaas de toegang ontzeggen. Zij zullen toch nog moeten wachten totdat ze 18 jaar zijn.