Dromenvanger succes bij VrouwActief.

Afgelopen dinsdagavond 12 october, kwamen Jolanta en Ellen van Angelcorner Jophiel uit Voorburg voor ons een avondje knutselen verzorgen. We kregen een metalen ring en gingen die omwikkelen met een leuk kleurtje wol,daarna zochten we kralen in een bijpassende kleur uit en wol voor het web. Onder het genot van ons tweede bakkie koffie gingen we aan de slag.

Rond 10.00 uur was de eerste Dromenvanger klaar, en al gauw volgde de andere ook, wat een leuke resultaten!! Er werden ook volop foto’s gemaakt. Ja, en of onze boze dromen gevangen worden in het web?,dat moeten wij maar afwachten. Het was in iedergeval erg gezellig!!

Dan komt op dinsdagavond 9 november Caroline Suyten een wijnproefavond verzorgen, inclusief wat lekkere hapjes. Je kunt je daarvoor opgeven bij: Agaath v.d. Zwaan telf 071-5803681. De kosten voor deze avond zijn € 7.50 voor leden, niet leden betalen €15.00.

Tevens kun je, je ook opgeven voor de Kerstviering, deze is op dinsdagavond 14 december. Het word een gezellige ontspannen avond, die gewoon om 20.00 uur begint. De kosten voor deze avond zijn €5,00 en deze avond is alleen voor de leden.

Het Bestuur.