Getuigen oproep

Op maandag 18 oktober is er (hoogstwaarschijnlijk) weer een grote vrachtwagen tegen ons tuinhek aan gereden. Wij wonen op de Dr van Noortstraat 28, op de hoek met de brug naar de Huysitterweg. Vrachtwagens kunnen hier meestal de bocht niet goed maken en rijden regelmatig tegen ons hek aan. Er zit duidelijk rode verf op ons hek, dus waarschijnlijk is het een vrachtwagen met (deels) een rode kleur geweest. Vrachtwagens kunnen hier meestal de bocht niet goed maken en rijden regelmatig tegen ons hek aan. Er zit duidelijk rode verf op ons hek, dus waarschijnlijk is het een vrachtwagen met (deels) een rode kleur geweest.

We hebben het zelf helaas niet gezien en de chauffeur is doorgereden zonder informatie achter te laten. Dit keer is de schade echter zo groot dat we minstens de helft van het hek moeten vervangen. We zijn op zoek naar het bedrijf en/of de chauffeur van de vrachtwagen die tegen ons hek is gereden en zouden daarom willen vragen of er getuigen zijn geweest van deze aanrijding. Alle informatie is welkom !

Ted Ter Burg en Linda Broekhuizen, t 06 24466063, m tedterburg@casema.nl