Schaatskamp Oranjestad 2010

Afgelopen zaterdag was het weer zover! Om half 8 stonden de eerste kinderen en begeleiders al bij de sporthal om naar Oranjestad te vertrekken voor het schaatskamp. Zaterdag heeft iedereen heerlijk gespeeld in Speelstad Oranje. Na het spelen vertrokken we naar de kampeerboerderij in Zwiggelte waar we hebben overnacht. Het was voor het eerst dat we hier zijn geweest maar het is erg goed bevallen, iedereen had een mooie slaapplaats. De kookploeg had voor een heerlijke maaltijd gezorgd zaterdagavond. Na het eten was er tijd voor bingo spelen en hierna volgde de Bonte Avond. Er waren weer heel wat leuke optredens bij! Na zo’n drukke dag lag (bijna) iedereen uitgeteld in bed. De volgende dag was iedereen weer vroeg op want er stond weer veel op het programma. Eerst hebben we heerlijk ontbeten en daarna stond er schaatsen en zwemmen op het programma. Vervolgens hebben we bij de Bonte Wever ook nog heerlijke patatjes gegeten en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Rond 7 uur kwam iedereen moe maar voldaan weer aan in Stompwijk.

Namens alle kinderen en begeleiders wil ik iedereen bedanken die het schaatskamp van dit jaar weer mogelijk gemaakt hebben en de poldercrosscommissie in het bijzonder. Wij hebben weer genoten!

Groetjes de schaatskampcommissie.