Schaatskamp Oranje stad.

Afgelopen zaterdagochtend 8 uur, 16 oktober, vertrokken 51 kinderen en 16 begeleiders richting Assen. Om kort te zijn we hebben daar gespeeld, gegeten, gedanst, bingo gespeeld, bonte avond gehad, geschaatst, gezwommen en natuurlijk heel veeeeel geslapen (ahum).

Er zijn foto’s gemaakt. In een uitgebreid verslag kun je deze, als het goed is ,eind van de week op onze web-site bekijken. Ook is er door Frans gefilmd. Waarschijnlijk wordt de film op het dooifeest getoond.

We willen alle begeleiders bedanken voor hun geweldige inzet. Een top team. In het bijzonder de organisatie die hier van tevoren veel werk aan heeft gehad. Alles verliep vlekkenloos. Tom, Femke, Jolanda en op het thuisfront Margret bedankt.

En natuurlijk de kinderen. Wat een leuke groep. Ze deden overal enthousiast aan mee. Tot over 2 jaar.

Namens ijsclub Nut en Vermaak, Marjo.