veiling Fanfare

Zaterdag 20 november zullen wij wederom ons tweejaarlijkse veiling houden. Wij zullen deze gezellige avond houden in het Dorpshuis te Stompwijk. De avond zal staan onder leiding van veilingmeester Hans Lelieveld en onder toeziend oog van notaris Delahaije uit Voorschoten. Voorafgaand aan de Veiling, zal ’s middag een rommelmarkt gehouden worden. De aanvang van de rommelmarkt is om 15:00 en de veiling zal om 20:00 beginnen. Het belooft een gezellige avond te worden. Wij zijn nog wel op zoek naar een mooie kavel om te kunnen verkopen op de veiling. Daar hebben wij uw hulp bij nodig! Heeft u nog leuke spullen die voor u alleen in de weg staan, maar waar iemand anders nog wat aan heeft? Schroom dan niet om deze zaterdag ochtend 20 november naar het Dorpshuis te komen brengen. Wij helpen u om een nieuwe eigenaar te vinden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw spullen te komen brengen, dan willen wij deze ook op komen halen. Gelieve dan een mailtje te sturen naar: fanfarejuliana@hotmail.com Schrijf de datum alvast in uw agenda: Zaterdag 20 november, Fanfare Veiling